50 dagar kvar!!!

Det känns verkligen som att tiden bara flyger fram just nu. Idag är det på pricken 50 dagar kvar tills vi flyttar. Femtio ynka dagar tills vårat nya liv startar, tills vi äntligen får mer plats! Jag är så jävla taggad, men så jävla stressad samtidigt. Jag har så mycket att fixa med men lyckas inte riktigt ta mig i kragen och få det gjort. Jag sitter mest på röva och bara funderar och stirrar på allt som måste göras, haha. Nåja, jag hinner väl med allt sånt också.
 
Helgen blev helt fantastiskt iaf. Fredagen spenderades först med storstädning av hemmet, senare med bästa vän på hennes balkong med lite alkohol, sen en sväng ner på stan. På lördan blev det en sväng till rocklunda marknaden med karln, lillasyster och Petter. Smått besviken på utbudet, men vädret var underbart. Kvällen bestod mestadels av slumrande på soffan med mannen i mitt liv. Vid elva (haaaaahaaaaaa) gick vi och la oss för natten. Söndagen spenderades med fika hos mor tillsammans med en del av familjen. Tårtfika tackar man ju minsann inte nej till.
 
Och jag måste ju få både dela med mig och skryta lite om att jag för första gången fick se lilla bebisen som snart kommer! Fick det stoooooooooora nöjet att följa med lillasyster på ultraljud idag! SÅ JÄVLA COOL GREJ!! Helt fantastiskt vad man kan göra alltså.. med en liten maskin kan man få se sin bebis. Eller i mitt fall var det ju inte min bebis men ändå, haha. Och blödig som jag blivit på äldre dar kunde jag ju såklart inte hålla tillbaka tårarna. Det ska bli så spännande att se vad det kommer för en liten filur till världen. Jag längtar så mycket!!